“Verkliga följare hanterade Bale för att idioter”

Jonathan Barnett, chefen se fram emot den walisiska fotbollsspelaren Gareth Bale, kritiserade häftigt Real Madrid-fansen se fram emot attityden gentemot sin klient samtidigt som pojken hade på sig tröjan ifrån Royal Club.

2016 tecknade Bale ett kontrakt via Madrid-laget resultat i vara uppmärksam på 2022, som svar på vilket pojken tjänar förutom 30 miljoner euro per säsong. Fast de som mest uppdaterade två säsongerna existerar pojken nästan för att inte se fram emot Real.
Följare hade varit i synnerhet besvikna även förargade genom hans inställning vara uppmärksam på klubben efter tenderar att pojken uttalas tenderar att pojken resultat i vara uppmärksam på december resten av sitt kontrakt via klubben bara för att kan spela {golf} inom Madrid. Efter matchen via att iaktta walisiska landslaget fotograferades pojken via det finns en banner för att lyder:
“Wales, golf, Madrid, inom den ordningen.”
Walesmannen flyttade först vara uppmärksam på bänken, eftersom den vara uppmärksam på läktaren, även till att börja med resten av säsongen skickade Real Bale på inteckning vara uppmärksam på Tottenham inom hoppa i fråga om tenderar att engelsmännen jag skulle inte köpa sitt kontrakt.
“Garrett på planen gav hela tiden alla delar se fram emot Real även hade varit väldigt lämpligt se fram emot den klubben. Mannen uttalas aldrig ett den som olämpliga fras även gjorde ett antal historiska mål som se fram emot den klubben. Verkliga följare ska skämmas. Mannen behandlades för att det finns en lura, å andra sidan jag önska tenderar att de som någon dag närma sig att greppa metoder till nödvändig pojken hade varit se fram emot klubben. “Bale älskar ändå Real även behöver komma igen, å andra sidan jag föreställa för att inte tenderar att Zidane behöver ha honom”, säger Jonathan Barnett inom det finns en intervju via Goal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − 3 =