Serena Williams försvinner Australian Open inom tårar efter vara ägare till förlorat

Serena Williams försvinner Australian Open inom tårar efter vara ägare till förlorat inom semifinalen
Den legendariska kvinnliga tennisstjärnan, den 39-årige Serena Williams, är på marknaden ifrån Australian Open inom Melbourne att tillägga förlorar sin semifinal emot Japans No3-frö, Naomi Osaka, inom raka uppsättningar, att tillägga för tillfället är konfronterad Osaka första gången Grand Slam-finalist Jennifer Brady inom lördagens final.
Williams är det finns en Grand Slam-titel för att för att inte motsvarar Margaret Courts otänkbara ett fullständigt 24 titlar, att tillägga på detta nederlag betyder tenderar att hon för att inte även har nått någon person final på 18 månader, att tillägga när som helst hon lämnade skärmen lade Serena handen på sitt kranskärl att tillägga vinkade vara uppmärksam på gruppen, vilket ledde vara uppmärksam på spekulationer i fråga om tenderar att på detta kan ha varit hennes slutlig utmärkt inom Melbourne Park, genom vilket hon även har vunnit sju titlar.
Hon fortsatte: ”Att anse handlade i fråga om vara ägare till kul, att tillägga att iaktta har varit första dagen vara ägare till det finns en folkmassa ett tag. Det är det det finns en ära tenderar att spela henne att tillägga jag behövde för att inte gå riktigt illa så {jag försökte} bara för att mitt största. Jag brukade vara ett litet av ungar för att märkte henne spela så det är det det finns en dröm för att komma tillbaka emot henne på skärmen vänta mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − sixteen =