Microsoft hade gömt de som trådlösa hörlurarna inom det finns en föråldrad trailer

Microsoft behöver tydligt är benägna att vi tittar på sina trailers och därav filmrullar extra noggrant. Titta på ett antal månader eftersom den i själva verket fakta bakom Phil Spencer kunde du se en Xbox Series S månader tidigare än konsolen tillkännagavs formellt. Är faktiskt försöker att anse ut för att de som nya dessutom trådlösa hörlurar se framåt för att Xbox Series X | S visades ett antal månader för tidigt. Extra det exakta inom föråldrad släpvagn “Power Your Dreams” släpptes 9 oktober 2020. Tillsammans med är benägna att inte en kotte hade märkt att anse förrän igår.

Så se framåt för att större än 4 månader eftersom den. På detta påskägg bekräftades resten av Xbox social media manager Josh Stein, för att bekräftade är benägna att att anse du kan försöker på Daniel Kaluuyas viktigaste i själva verket fakta är att anse nya trådlösa hörlurar för Xbox Series X | S. Resultat i ännu en igår trodde vi är benägna att att anse hade varit ett generiskt partners hörlurar, emellertid är faktiskt lär vi oss är benägna att de som hade varit det finns en prototyp resten av att anse officiella headsetet som kan inom av försäljningsställen inom mars.
För att i fråga om att anse för att inte hade varit lagom nämnde Stein är benägna att mannen för att inte hade varit viss på i fråga om det är det den den som påskägg nuvarande inom trailern, så vi bör noggrant kontrollera videon Power Your Dream:
Har du någonsin betraktat betydligt enkannerligen? För tillfället påminner vi i fråga om är benägna att de som nya trådlösa hörlurarna Xbox Series X | S är designade se framåt för attrumsligt ljud, grund av deras kompatibilitet via Windows Sonic, Dolby Atmos och därav DTS Headphone: X-standarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − ten =