Civilisation VI: Den nya kostnadsfria uppdateringen förbättrar interaktioner i form av barbarer


Firaxis råda över tryckta det finns en ny videodagbok genom vilket den presenterarutan kostnad ersätta från Civilisation VI Februari 2021. Denna ersätta närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig ifrån men även i form av 25 februari 2021 och eftersom det finns en verkar större förändring förbättrar men även utvidgar att iaktta interaktioner i form av barbarer. Att markera introducerar dessutom “Leader Selection Pool”, en metod för att begränsa för potentiella motståndare för att möts inom sporten.

Låt oss kontrollera hela den lilla bokstaven.

Tillsammans med ändringarna från balansering men även ett antal nya , den denna sort månadens ersätta innehåller att iaktta icke-obligatoriska Clan Barbarian-spelläget men även Leader Selection Pool, utöver och extra förändringar är förutsatt på spelarens förslag.

Klanbarbarer är ett valfritt nytt spelläge för att sin helhelt förändrar ta reda på hur man ivrig spelare interagerar i form av barbarer. Drivs omedelbart från förslag ifrån spelaren råda över sporten i form av barbarerna utvidgats avsevärt utöver att iaktta konstigt valet “kill or be kill”. På detta läge introducerar sex barbariska klaner för att finns på eller närbelägen antal kartförhållanden, har varit men även det finns en specialiserad till 1 en annan form av system. Barbariska klaner samlar utvecklingsidealer ett och annat direkt med tanke på ändra ta sig an det finns en stadstat; ivrig spelare närma sig ha förmågan att stå till tjänst eller hindra deras utvecklingsidealer.

Tenderar att förstöra det finns en klan närma sig är benägna att rensa bort den ifrån kartan för att normalt, under det att, du ha behov av är benägna att raida det finns en klan närma sig är benägna att inkomster guld men även avskaffa del av framstegen. Entusiastisk spelare är redo att ta slut det finns en klan ifrån är benägna att attackera sina storstad hela genom är benägna att betala mutor och på samma sätt hyresbelopp det finns en klan med tanke på inklusive ta sig an sin starkaste system inom sin militär. Prylar för att kidnappas är redo att återvinnas hela genom är benägna att betala det finns en lösen och såklart är redo att ivrig spelare dessutom spendera guld med tanke på heja på dem men även förvärva dem är benägna att attackera det finns en en annan civilisation.

Inom likhet i form av “Natural Wonder Picker” men även “City-state Picker” introducerar februariuppdateringen “LedarvalpoolDenna utföra gör att iaktta potentiellt titta på ivrig spelare för att anpassa poolen från ledare för att kan tillämpas inom sporten.

Styrs återigen från spelarens förslag, många av AI-justeringarna närma sig är benägna att specialiserat sig i luftenheter men även relaterad strid, som kan är benägna att distribuera luftfartygsförsvar och samarbeta inom anstormningar oftare. Spåren från politik råda över flyttats titta på säkert regeringar är benägna att extra det exakta återspegla ta reda på hur man dessa regeringar jag skulle inte fungera inom sanningen men även med tanke på högre anpassa sig ta sig an avsedda spelstilar. Säkert naturliga genom råda över dessutom balanserats på nytt, liksom och extra förtydliganden inom texten; en mängd följare skulle vara glada är benägna att förståelse är benägna att Cliffs of Dover för tillfället är säkerställer tre guld, tre kulturer men även två livsmedel.Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 5 =