2 mål av Liverpool vann mot Leipzig


2 mål av Liverpool vann mot Leipzig
Det fanns ett katastrofalt partners månader inom Premier League se framåt för att de som regerande mästarna, så det finns en flykt ur landet bör ha varit det finns en välkommen förändring se framåt för att den aspekt för att torskade 3-1 i jämförelse med Leicester inom helgen – ett slutresultat för att råda över betraktat klubbens titel möjligheterna glider bort även ta sig an även via uppmanar manager Jurgen Klopp tenderar att avgå.
Eftersom den inom den 58: e minuten satte Curtis Jones det finns en boll överdriven se framåt för att Sadio Mane för att kapitaliserade till minst en oförklarlig försvarning ifrån Nordi Mukiele så att straffa Bundesliga-sidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − 4 =