Harden styrde se framåt för att Phoenix, Jokic räknade ännu en 43 inom nederlaget se framåt emot Denver

Bara Boston utnyttjade hemmafältet inom kvällens sex matcher inom NBA-ligan. Brooklyn Nets, inom loppet, bröt Phoenix Suns lönsam rad.

Nikola Jokic, individuellt, markerade natten inom NBA League, fast hans reglering misslyckades via att uppnå inom Boston. Celtics vunnit övertygande via 112: 99. Jalen Brown gjorde 27, Jason Tatum 21 såväl som Kemba Walker 17 poäng.
Jokic spelade den fjärde förmodligen den mest effektiva matchen inom sin yrke såväl som gjorde 43 poäng, ännu en vilken mannen lade ännu en sex returer såväl som 5 assist, fast fick för att inte medhjälpare i riktning bort lagkamrater, Jamal Murray gjorde 25 poäng, fast “sålde” dessutom 9 bollar.
Lakers, utan ut en Anthony Davis, klarade effektivt besöket inom Minneapolis. Lakers firade genom Minnesota 112: 104. LeBron James ledde laget via 30 poäng, 13 returer såväl som sju assist. Anthony Edwards gjorde 28 poäng se framåt för att Minnesota.
Brooklyn vunnit inom Phoenix, även när de som omkring ett händelse hade varit minus 24 poäng (73:49). Ens antar de som spelade utan ut en Kevin Durant såväl som Kyrie Irving lyckades Nets bryta den i riktning bort sex segrar genom vilket Phoenix-basketspelarna hade varit.
James Harden hade 38 faktorer, sju returer såväl som 11 assist, veteranen Jeff Green hade 18 poäng såväl som Joe Harris hade 22 faktorer (15 inom olika halvlek). Suns leddes resten av den erfarna Chris Paul via 29 poäng, Devin Booker gjorde sju faktorer mycket mindre.
Konsekvens:
Boston-Denver 112: 99
Memphis-New Orleans 113: 144
Milwaukee-Toronto 113: 124
Minnesota-LA Lakers 104: 112
Oklahoma-Portland 104: 115
Phoenix-Brooklyn 124: 128.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =