patch 0.10.1 introducerar de som italienska slagfartygen att tillägga hamnen inom Taranto

Den nya 0.10.1-uppdateringen resten av World of Warship blinkar vara uppmärksam på alla de italienska ivrig spelare. Ifrån att tillägga i form av den 18 februari 2021 anländer våra marins slagfartyg att tillägga hamnen inom Taranto förtidig vara uppmärksam på Wargaming-flerspelarspelet. Bör för att inte bara för att att iaktta: ett nytt läge kan också är benägna att anlända vänta rankade strider, klanstrider att tillägga närstrid. För att i fråga om att iaktta för att inte har varit betryggande börjar till firandet resten av den brasilianska karnevalen dessutom i form av nya temafartyg, , innehåll material att tillägga hyllningar vara uppmärksam på att iaktta grandios partiet inom landet.

För att vi kontakta gäller huvudtillägget vänta patch 0.10.1 de som efterlängtade italienska Tier IV-IX-slagfartygen. Ivrig spelare är redo att förbereda sig så att segla i form av alla de nya fartyg, tillgängliga inom tidig åtkomst på Direkt Server.
Uppdateringen ger vara uppmärksam på sex nya italienska slagskepp inom sporten:

  1. Dante Alighieri (Tier IV)
  2. Count of Cavour (Tier V)
  3. Andrea Doria (Tier VI)
  4. Francesco Caracciolo (Tier VII)
  5. Vittorio Veneto (Tier VIII)
  6. Lepanto (Tier IX)

Italienska slagskepp råda över en hel del intressanta som kan vara tillgängliga att omedelbart vänta ivrig spelare. Bland dessa är de som halvpansargenomträngande projektiler (SAP) så att hantera med enorma olyckor på lättpansrade mål som att tillägga många “sekundärer”, balanserade resten av deras låga uppnå att tillägga minska noggrannhet. De som nya slagskepp erbjuda verkar större manövrerbarhet att tillägga rustningsskydd vänta själva skeppet. Tier VIII-X-fartyg råda över Smoke Exhaust-förbrukningsvaror, vilket gör är benägna att kommer du att kunna gömma dig vänta fiender och använder inte en är benägna att skulle vilja skala tillbaka hastigheten.
Hela Early Access närma sig ivrig spelare ha förmågan att förvärva de som flesta slagskepp genom det finns en ny tillfällig användbar resurshastighet: inom Italienska tokens. Kommer du att kunna förmedla emot valutan hela genom är benägna att fylla inom speciella kedjor resten av stridsuppdrag, men dessutom inom slumpmässiga paket för att är redo att köpas i form av dubbloner, inom utan kostnad slumpmässiga paket, inom paket för att är redo att köpas inom Armory inom byta i jämförelse med rekryteringspoäng och via är benägna att fylla inom stridsuppdrag för att är redo att aktiveras hela genom för att försöka strömmarna World of Warships officerare.
Antalet tokens för att är redo att erhållas hela genom är benägna att slutföra stridsuppdragen närma sig är benägna att räcka så att låsa citerar Tier IV-VI-slagfartygen, i form av Tier VII Francesco Caracciolo tillgänglig för att den slutlig belöningen vänta efter det stridsuppdraget att tillägga Tier IX Lepanto för att är redo att erhållas inom slumpmässigt paket för att är redo att köpas i form av dubblonerna. {För mer information}, klicka på på sammanfattningsartikeln denna sort.
Avslutningsvis råda över Tarantos hamn återkommit inom 0.10.1-uppdateringen.
Olika säsongen resten av Rankade strider finns inom ett nytt format. Säsongslängden fördubblades liksom Streck-belöningar. Antalet stjärnor för att krävs så att kvalificera sig råda över höjt i form av inom gemensam 50%. Såväl som råda över brons- att tillägga silverligorna varje tio rankningar.
Den nya säsongen närma sig är benägna att äga rum inom formatet 7 i jämförelse med 7 att tillägga spelas i form av Tier IX-fartyg, det finns en liten bör betydligt förändring. Detta begränsar är redo att är faktiskt ställas komma in inom valet resten av fartyg så att garanterar är benägna att var strid att tillägga spelläge erbjuda antal att tillägga intressanta njuter. Känna sin begränsning är redo att påverka antalet samma identiska fartyg eller vara uppmärksam på att tillägga i form av förbudet vänta säkert.
De som Närstrid råda över reviderats nära i form av den nya uppdateringen. De som ses är faktiskt för att det finns en individuellt stridstyp i form av kortare säsonger att tillägga mycket mindre lagstiftning. Närstrid är redo att spelas ensam eller för att del av det finns en division. Ifrån att tillägga i form av den 8 mars närma sig ivrig spelare ha förmågan att deltaga inom 1 i jämförelse med 1-strider i form av Tier VIII-fartyg.
Även när Brasiliansk karneval råda över avbrutits inom kalenderår behöver World of Warships ändå uthyrning den mest viktiga {semestern} inom landet. Firandet resten av Carnival inkorporerar ett antal nya inom sporten: avgörande är tillägget resten av att iaktta brasilianska skeppet “Juruá”, utrustat i form av det finns en helt kamouflage inspirerad resten av Boitatá, det finns en legendarisk en personlighet resten av brasiliansk folklore.
Teamet gick lång sikt att tillägga tjänstgjorde i form av “Dragões da Real”, det finns en brasiliansk samba-skola, så att av tillverkning det finns en unik video så att jubla karnevalsandan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 18 =