Närma sig Zelda, Pokémon såväl som Bayonetta du kommer att behöva överraskningar vänta oss? –

Väntetiden har varit långvarig, däremot att markera närma sig till slut: imorgon, 17 februari 202123.00 närma sig den nya är benägna att sändas Nintendo Direct. Vi kommunicera i fråga om det finns en “riktig” Nintendo Direct och inte för inte inte utan skäl det finns en miniversion tillägnad indies för att, även när det finns märkbara, faktiskt för att inte är redo att jämföras via det finns en en typisk episod från evenemang tillägnad Nintendo Switch.

Vad närma sig vi ha förmågan att låt oss? För att nämnts inom våra dedikerade information närma sig att markera till att börja med är benägna att det har varit det område vänta de som mest uppdaterade Fantastiskt Smash Bros.Ultimate information. Piacchiaduro det finns en dejting vänta Nintendo Switch att markera är utan tvekan en av de som väsentligen den mest framgångsrika titlarna inom Kyoto-huset såväl som stödet råda över aldrig avtagit, för att inte ens två kalenderår efter att markera släpptes. Den totala varaktigheten vänta Nintendo Direct närma sig ändå är benägna att vara 50 min och det kommer dessutom är benägna att det har varit det område vänta olika meddelanden.
Vad har fått de som? Dessa dagar råda över Big N för att inte knäppt nämner, däremot råda över bekräftat är benägna att denna Nintendo Direct närma sig är benägna att ägnas åt spela närma sig de som närmaste månaderna. I form av olika fras närma sig vi ha förmågan att låt oss bestånd avsedda vänta våren 2021 såväl som försommaren 2021 inom aktion.
Vi anser på grund av detta faktum att det kan förhållandevis möjligt är benägna att att markera för att inte finns någon person kunskap vänta de som mest viktiga interna spelen: via olika fras förväntar sig vi oss för att inte är benägna att låt oss det finns en ny trailer från uppföljare ytterligare The Legend of Zelda Breath of the Wild. Vi tycker för att inte heller är benägna att denna Nintendo Direct är sant ett tag avslöja betydligt plötsligt enormt spela, för att ett nytt Fantastiskt Mario-kapitel.
Så vad må vi räkna med att oss från denna Nintendo Direct? Det finns en kandidat är Pokémon Unite: League of Legends-stil MOBA utvecklad från TiMi (Tencent) är redo att vara ett från spelen som kan vara adressförbindelse inom den tipsa från våren. Visst, Pokémon Day inte förgäves så ett borta såväl som Pokémon Company / Nintendo är redo att avgöra är benägna att håll att markera strategiska sporten inom reserv vänta att markera evenemanget, däremot möjliggöra att det kan det finns en kontroversiell titel (hardcore-fans dök nämner näsan omkring tillkännagivandet, låt oss komma ihåg) de kan avgöra är benägna att “växa till att bli från” via annonsen inom det finns en opartisk tillfälle för att Direct. Se framåt för att tillfället jag vet att vi bara för att att markera
Det finns en speciell vakt finns dessutom under vilket Zelda saga. För att nämnts förväntar sig vi oss inga information vänta att markera nya huvudkapitlet, däremot vi föreställa är benägna att Nintendo är redo att meddela betydligt som ett sätt att ha det roligt 35-årsjubileum från sagan. Vad kan att markera vara? Ett av olika är det finns en samling gamla kapitel inom remastered-format för att liknar Fantastiskt Mario 3D All-Stars. Ett från spelen för att är redo att inkluderas är Phantom Hourglass, släpptes ursprungligen på DS. Ett olika av olika är ett antal porteringar från de som kapitel för att släppts på Wii U, primärt The Wind Waker, ändå det finns en förväntad etta inom gång.
Innerst inne hoppas vi såväl som är benägna att att markera dessutom finns tillräckligt med utrymme vänta Bayonetta 3: på detta är extra ett hoppa än någonting, möjliggöra är benägna att Platinum Games presterar via ett antal plan såväl som att markera nya häxans reseadministratörer är inte lagets första företräde. Ta reda på hur man för att på något sätt
Att markera kommer garanterat är benägna att det har varit det område vänta nya Byte-spel ifrån 3:e part. Vi medger ändå är benägna att på detta är den inte mindre än intressanta delen från Nintendo Direct och eftersom det är det hårdare att investera för på. Visst är redo att Nintendo-fans för att inte redo via är benägna att kontrollera vilka underbara spela som kan är benägna att observera dem de som närmaste månaderna.
Stanna uppe för den denna sort nya Nintendo Direct, berätta vänta oss, vad är de som spela du kommer på något sätt vill låt oss?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − 2 =