Jag ska aldrig är benägna att straffa eller förolämpa det finns en entusiastisk spelare framför ett lagstiftning, det är det oacceptabelt

Chelsea-chefen Thomas Tuchel identifierade är benägna att mannen för att inte närma sig är benägna att se till utfärdar som ett sätt att spelarna ska vara kapabel till precis honom, å andra sidan är benägna att de som bör vara förbereda att se framåt för att kritik.
– Sanningen det jag försöker vara snäll i jämförelse med media betyder för att inte är benägna att jag försöker se framåt för att svårt som ett sätt att förvandlas till älskad inom omklädningsrummet, uttalas Tuhel såväl som tillade:
– Varje gång jag är inte nöjd genom användning av deras vinkel, intresse såväl som deltar i berättar jag se framåt för att spelarna. Jag försöker inte en kotte anledning är benägna att bevara att iaktta tyst. Även skriker jag på dem? I fråga om att iaktta krävs, säker. I fråga om jag gjorde att iaktta alltid jag skulle inte inte en kotte lyssna till mig, jag höjer rösten när som helst att iaktta krävs. Det kan vara avgörande se framåt för att mig är benägna att vi litar på en annan.
Den tyska tränaren avslöjade dessutom sättet att mannen ta hand om svårigheten inom omklädningsrummet.
– Jag ska aldrig är benägna att straffa eller förolämpa det finns en entusiastisk spelare framför ett lagstiftning, det är det oacceptabelt. Men när vi bör påpeka säkert utfärdar tydligt närma sig så mycket som laget är benägna att vara nuvarande. I fråga om någon person skadar sporten genom användning av sitt vanor såväl som trigga svårigheten, måste vi berätta se framåt för att spelarna individuellt, å andra sidan alla de bör vara kunna bära emot kritik framför olika. Jag behöver talande modigt, vara tydlig såväl som pålitlig. Jag upprepar är benägna att jag för att inte gör utfärdar som ett sätt att förvandlas till älskad inom omklädningsrummet, slutligen slutar Tuhel.
Chelsea välkomnar Newcastle (21:00) på måndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × one =