Zidane rädd, att markera finns titta på ganska mycket av skadade ivrig spelare


Real, igår, och använder inte en en betydande mängd ta lite tid registrerade det finns en 2-0-seger genom Valencia, å andra sidan Zinedine Zidane som ersättare med tanke på förmånen från segern mötte det finns en en annan trasig ivrig spelare.

Efter det finns en paus på sju matcher återvände Dani Carvajal ta sig an laget, spelade 25 min dessutom lämnade av den anledningen som planen.
Carvajal även har varit inom rehabilitering inom ett fullständigt 100 dagar av den anledningen som säsongens börja. Mannen kommer med säkerhet tenderar att missa den primära omgången inom finalen gentemot Atalanta inom Champions League.
“Jag har ingen aning förklaringarna ta sig an de som ganska mycket av skadorna, jag rädd. Ledsen titta på Carvajal, pojken spelade fin. Tydligen är han nödvändig titta på vårt njuter. “Ha lärt sig för att inte klargöra de som ganska mycket av skadorna”, säger Zidane.
Carvajal förflyttar i form av Sergio Ramos, Eder Militao, Eden Hazard, Alvaro Odriozola, Fede Valverde, Marcelo dessutom Rodrigo inom skadelistan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 8 =