Verkliga mål som i riktning bort Benzema dessutom Kroos vara uppmärksam på seger emot Valencia

Fotbollsspelare Real Madrid de som besegrade Valencia på “Alfredo di Stefano” -stadion genom användning av resultatet 2: 0 dessutom registrerade därför sin 15: e triumf inom Primera den den här typen säsongen.
Hemmalaget tog ledningen inom tolvta minuten varje gång Karim Benzema gjorde mål som till 1 assist i riktning bort Tony Kroos.
Reals vinst fördubblades resten av assistenten inom att markera första målet, Cross, inom den 42: e minuten. Mannen fick stöd Lucas Vasquez.
Real övertagande andraplatsen inom tabellen genom användning av 49 faktorer, 5 lägre än stadsrivalen Atletico för att även har två matcher mycket mindre. 3:e placerade Barcelona ligger tre faktorer efter Real genom användning av det finns en match mycket mindre. Valencia ligger på tolvta tillräckligt med utrymme genom användning av 24 faktorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 2 =