Real vann rutinmässigt mot Valencia

Real Madrid slog rutinmässigt Valencia inom 23: e omgången. Real, genom användning av och extra två matcher, ligger 5 poäng efter Atletico. Valencia är alternativt bara för att tre faktorer i riktning bort riskzonen.

Real fick expertisförväntningar såväl som torr standarden i riktning bort Valencia, vars ivrig spelare för att inte agerade seriöst genom så mycket som matchen, såväl som såväl som gjorde försvararna två felet för att gjorde att markera uppnåelig titta på motståndarna tenderar att göra två mål som.
Real inom den tidig fasen från matchen, inom den tolvta minuten gjorde att markera första målet hela genom Karim Benzema, såväl som halvtimme på ett tag slutfördes det främsta lagåtgärden genom användning av ett mål som från Tony Cross.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =