Škoda råda över avslöjat ett nytt fotografera resten av nya Fabia

Premiären resten av den fjärde generationen resten av Škodas utbredda Fabia-modell väntas inom våras.
B-segmentet bilföretag närma sig snabbt det som får sällskap resten av den fjärde generationen resten av Škodas utbredda Fabia-modell, samt att anse senast publicerade (inledande) fotot resten av att anse tjeckiska bilföretaget inom regi resten av VW för att inte ganska mycket resten av den nya Fabia vars väsentliga konturer, för att förväntad, mycket som Škoda det finns en betydligt verkar större Scala-modell.
Det är det redan känt är benägna att den nya Fabia skulle vara det bredare, lång sikt samt lång sikt än sin föregångare, tillhandahållen resten av MQB-A0-plattformen för att de som dagens generationerna resten av “relaterade” mode- (VW Polo, SEAT Ibiza samt Audi A1) att konstruera på, samt i form av ökade dimensioner närma sig utrymme inom hytten samt bagageutrymmet.
Det finns en mycket mer praktisk kombiversion måste vara klar inom den tipsa resten av det efterföljande kalenderår, samt “centrum” på nya Fabia är den berömda 1,0-liters trecylindriga turbobensinmotorn (TSI Evo) som kan att leverera 110 hk samt 200 Nm vridmoment inom det finns en kraftfullare version.
Så att överföra anläggningen ta sig an framaxeln närma sig shoppare ha förmågan att besluta det finns en 6-växlad guide eller automatisk 7-växlad dubbelkoppling (DSG), samt det finns en sportig variant resten av nya Fabia för att återigen jag skulle inte pryda vRS-beteckningen är ej planerad .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 14 =