ny rekord från för senaste ivrig spelare

Överlevnaden Valheim växer ändå dessutom även har satt ett nytt rekord från för senaste ivrig spelare nämner Steam, når en höjden på det bara om 350 000 av turister. På detta är ett otrolig slutresultat för att fick honom att uppnå höjden 3 på plattformen.
Extra det exakta hade varit toppen från för senaste ivrig spelare 345.345, för att noterats från SteamCharts. Inom att markera det ögonblick som är de som den som två matcherna för att gör att markera högre de som fasta Dota 2 inom olika placera e Counter-Strike: Global Offensive in först. Är benägna att vi säger att, Valheim även har överträffat även PUBG.
Ta hänsyn är benägna att Valheim ändå är inom Early Access dessutom är benägna att pojken faktiskt för att inte även har ett massivt grupp bakom sig, är på detta en otrolig prestation. Mannen fick faktiskt räddning av andras ardor banderoll se fram emot sporten, fast är faktiskt fungerar att markera se fram emot säkert genrer dessutom så det är det inte ovanligt.
I rad med efteråt försäljningsdata, Iron Gate AB-titeln har redan sålt över en miljon exemplar. Ta hänsyn är benägna att att markera av den anledningen som lanseringen är först inom den internationella rankningen från Steam, kan bara för att ha gått fin.
Om du kan ha extra kunskap, lära vår försökt av Valheim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 2 =