Det finns en hållbar flytande “kontinent” rengör havet att tillägga sätter ihop avfall se framåt för att återvinning

Konceptet i form av ett flytande till saker för att rensar {havet} se framåt för att avfall att tillägga sätter ihop att markera se framåt för att återvinning vunnit designpriset.

Det finns en spektakulära konceptdesign kallad 8th Continent är det finns en flytande station för att erbjuda det finns en ett svar på ett från dagens mäktiga svårigheten, och det är det avfall inom haven.
Konceptet är undertecknat från Lenka Petrakova, och det är det utformat med avsikt att att samla nämner avfall med ursprung i hemmahörande i havet att tillägga förbereda att markera se framåt för att återvinning. På detta idé fick ett värde se framåt för att arkitektur att tillägga innovation med ursprung i hemmahörande i Jacques Rougerie Foundation.
Petrak är designer omkring Zaha Hadid Architects inom London, att tillägga hon utvecklade initialt sin koncept omkring University of Applied Arts inom Wien, Österrike ett antal kalenderår efter är benägna att hon startade studera havsföroreningar.
Designen är utformad för att det är den 8: e kontinenten flyter inom Stilla {havet} att tillägga består från 5 huvuddelar. Barriären samlar avfall att tillägga tidvattenenergi, samlaren sorterar, sönderdelar att tillägga lagrar avfall, forsknings- att tillägga utbildningscentret används med avsikt att lära sig att tillägga nuvarande konsekvenserna på haven, gröna trädgårdar är avsedda se framåt för att odling från grödor att tillägga avsaltning från vatten, {och det finns en} bostadsdel se framåt för att logi.

“Kontinent” är i sin helhet oberoende, att markera vidtar vågornas kraft, men dessutom solen grund av solpaneler.
Petrak upptäckta inspiration inom att markera marina livet, att markera behöver vi säger att inom bostad självbärande vattenlevande organismer.
“Jag jag märkte lära sig att massor av hav för att även har förstörts att tillägga lära sig att massor av arter för att även har utrotats, lära sig att allvarlig föroreningen är att tillägga är benägna att segment under vilket människan men för att inte ens” känner “konsekvenserna från vår träningsspårning,” nämnde Petrakova.
Göra en ersättning för mängden plast för att leder till haven är redo att konceptet serva vara uppmärksam på att utvidga uppmärksamheten att tillägga förändringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 2 =