Street Fighter 2, Chun-Li-cosplayet undertecknat resten av Meg Turney är stratosfäriskt

Street Fighter 2 hon växte till bara för att 30, och dessutom Meg Turney önskade att ha roligt evenemanget, hyllar Capcom-kampspelet i form av hans cosplay resten av Chun-Li.
Efter Cammy cosplay är att iaktta resten av Morrigan från Darkstalkers, den texanska modellen återvänder därefter med ett syfte att prova sin hand inom att iaktta universum för att skapats resten av Osaka-huset, inom på detta omständigheter i form av ett antal Fotografera.
Sanningsfasetter är tenderar att bläddra hela genom galleriet inom hans inlägg på Instagram, vi upptäcker att du kommer extra cosplay tillsammans med den, för att redan nämnts, resten av Chun-Li: den vackra Meg råda över tillhandahållit sin egen tolkning resten av den korpulenta Edmond Honda även Cammy, den efteråt inom två antal en plagg.
På tal i fråga om Street Fighter kan ni spåra berättelsen om serien med den här videon eller bära det finns en titt på konstigaste krigare i sagan i enlighet med DocManhättan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 3 =