Det finns en planet genom vilket liv är genomförbar är redo att existera inom ett program intimt jorden

Astronomer råda över märkt betydligt för att i allmänhet är en livslång planet för att kretsar kring en av många kändisarna närmast vårt solsystem.
Vetenskapsman vetenskapare råda över upptäckte signal till 1 lovande ljuspunkt intimt att markera binära paret stjärnor Alpha Centauri A för att kretsar kring o ne en annan så intimt tenderar att de som vill via blotta den tenderar att de verkar för att det finns en stjärna inom stjärnbilden Centaurus.
Att anse binära stjärnsystemet Alpha Centauri ligger 4,37 ljusår bort men även är redo att inkludera det finns en planet genom vilket liv är genomförbar. Bör tillföljd av sanningen det att markera just råda över upptäckts kallar vetenskapsman vetenskapare att markera titta på det finns en “kandidatplanet” som ett resultat av att markera kan fastställas tenderar att att markera bara för att är stjärnstoft, det finns en asteroid eller ta sig an men även via ett bekymmer, via teleskopisk av droger.
Ett internationellt forskargrupp studerar uppfinningen för att del av experimentet “New Earths kommer in the Alpha Centauri Region”, finansierat från Breaktrough Watch-projektet, för att syftar ta sig an för att hitta men även analysera steniga planeter inom måtten på jorden.
Vetenskapsman vetenskapare vidtar ett VLT-teleskop för att drivs i riktning bort Cerro Paranal inom Chiles Atacama-öken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − nine =