Lotus introducerade de som mest uppdaterade utgåvorna från modellerna Elise även Exige

Via de som mest uppdaterade versionerna från Lotus duo närma sig mycket mer kraftfulla motorer även det finns en varje sak lång sikt post genom standardutrustning.
Tidigare än att markera tillkännagivna inträdet inom klubben se fram emot bilföretag under vilket elmotorer byts
förbränningsmotorer Lotus råda över förberett de som mest uppdaterade utgåvorna från sina ultralätta tvåsitsiga Elise även Exige se fram emot köpare för att välja “old-fashioned” -lösningar, vilket erbjuder men kraftigare motorer även ett rikt paket genom användning av standardutrustning.
Den primära Lotus Elise introducerades 1996, även efter det praktiskt taget ett kvarts sekel är redo att köparna bestäm genom användning av 240 hk för att produceras från den centralt placerade 1,8-liters fyrcylindriga motorn genom användning av stöd det finns en mekanisk kompressor, vilket räcker att kunna snabba upp med ursprung i hemmahörande i 0 ta sig an 100 km / h på drygt 4 sekunder.
Elise Cup 250 Final Edition är utrustad genom användning av och extra aerodynamiska karosskomponenter, Bilstein-stötdämpare även adaptiva stabilisatorer, även genom användning av ett tillvalspaket genom användning av kolkomponenter väger bilen bara för att 931 kg.
Den primära Exige ägde rum inträffade på scenen 4 kalenderår efter premiären från Elise-modellen, även den mest uppdaterade utgåvan (genom användning av adekvata brickor för att tyder på är benägna att allmänt är närstående se fram emot konventionellt lanserade Lotuses) kan erhållas inom en blandning genom användning av Sportaktiviteter 390, Sportaktiviteter 420 även Cup 430 variationer.
Hela tre Final Edition-alternativen drivs från Toyotas centralt placerade 3,5-liters V6-motor genom användning av det finns en mekanisk kompressor för att utvecklar 430 hk inom den kraftfullaste modellen (Cup 430). Att anse räcker se fram emot det finns en 1.110 kilogram tvåsits med ursprung i hemmahörande i 0 ta sig an 100 km / h är benägna att anlända på 3,2 sekunder även växande 280 km / h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 4 =