Jeep infört det finns en sin helhelt elektrisk Wrangler

Dagen en hel del för att inte trodde på ägde rum inträffade varje gång Jeep infört den sin helhelt som drivs med elenergi Wrangler.
Även när Jeep Wrangler 4xe plug-in-hybrid sammanfattning råda över kommit, bekräftade bolagen förekomsten resten av det finns en sin helhelt elektrisk modell genom The Road Ahead-webbplatsen.”Vi du tänker är benägna att introducera som drivs med elenergi Wrangler med en idé”, säger webbplatsen, och det är det det praktiskt taget absolut är benägna att Jeep för att inte närma sig för att stanna genom vilket utan ut en är benägna att den du tänker är benägna att starta serieproduktion snabbt.
Inom det finns en annonsera för att visades genom loppet av Fantastiskt Bowl uttalas Jeep är benägna att den behöver förvandlas till “att markera grönaste SUV-märket” dessutom meddelade är benägna att hela mode- resten av bolagen närma sig du kommer att ha det finns en elektrifierad variant de som närmaste åren dessutom är benägna att 4×4-tekniken närma sig är benägna att höjas ännu en det finns en större scen.
Att anse finns inga huvudpunkterna i fråga om den helelektriska jeepen men, å andra sidan åtminstone två elmotorer förväntas imponerande hela 4 hjulen. Dessutom är det uppnåelig är benägna att säkert religioner närma sig du kommer att ha det finns en elmotor ungefär var och en punkt med avsikt att att reagera liz e sin helhelt opartisk kontroll genom loppet av svåra förhållanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − sixteen =