Wilander: Djokovic är rösten vänta den “baby personen som”

Den berömda svenska tennisspelaren, Mats Wilander, försvarade Novak Djokovic. Personer på jakt efter förändringar inom världstennis, dvs pojken ber i fråga om extra kontantbelopp ifrån prisfonderna så att gå vara uppmärksam på spelarna för att rankas hela en centesimal tillräckligt med utrymme på ATP-listan .

Wilander, för att även har vunnit sju Grand Slam-titlar inom sin yrke, nämnde är benägna att штоokovi. Är rösten vänta den “baby personen som”.
Djokovic även har oavbrutet kritiserats offentligt de som mest uppdaterade månaderna vänta sina ansträngningar samt efterfrågan.
“Vad Novak gör är faktiskt, innan, på 1970-talet, gjorde Arthur Ash. Som ett resultat av Ash hade varit varken ATP eller Jimmy Connors glada då. “Inom den tipsa resten av 1980-talet bytte vi ifrån Grand Prix vara uppmärksam på ATP Tour, samt tennisspelare 1990 tjänade dubbelt så några enorma kontanter för att året tidigare än.”
“Novak försök starta betydligt nytt, pojken försök vara” den baby manens “röst. Grattis, vänta pojken jag vet att som folk närma sig du kommer att ha antal åsikter i fråga om initiativ ifrån världens nummer ett. Någon person bör vara rösten vänta den “baby personen som”. “Jag överväga är benägna att Novak gör att iaktta rätta vänta de som” små människorna “och så de entusiastisk spelare för att behöver förvärva något extra kontantbelopp ifrån prispotten,” slutligen slutar Wilander, som kan vara känd inom tennisvärlden för att en av många Djokovics grandios kritiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × one =