Scott McTominay avfyrar Man United inom FA Cup-kvartsfinalen


SCOTT McTOMINAY avfyrar Man United inom FA Cup-kvartsfinalen efter du kommer att behöva vinna mot West Ham
Manchester United vände att anse första laget inom de föregående åtta inom FA-cupen efter det finns en 1-0-förlängningsvinst genom ett oturligt West Ham-lag för att gjorde David Moyes stolt, dock Scott McTominay har varit ta sig an hands med avsikt att försegla matchen vänta United via sin 3:e mål som inom lika ett antal matcher.
Att markera har varit det finns en speciell natt vänta Marcus Rashford att tillägga Anthony Martial för att varje noterade sina 250: e uppträdanden inom den berömda röda tröjan, att tillägga särdeles vänta Rashford, 23 kalenderår att tillägga 101 dagar, vände den fjärde yngsta spelaren inom klubbens historiskt förflutet med avsikt att nå den milstolpen. , Bakom Norman Whiteside, George Best att tillägga Ryan Giggs.

Att markera har varit Marcus Rashford för att rörde det finns en lös boll ta sig an McTominay med avsikt att fördröjning fastigheter ifrån tio meter inom 97th minut efter är benägna att West Ham misslyckats via är benägna att rensa sina linjer ifrån huvudmål att tillägga för tillfället är bör de som röda djävlarna redo via är benägna att kontrollera personer de kommer spela inom kvartfinalen, inom sin sökning efter det finns en återgång ta sig an Wembley.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 4 =