Warzone, det finns en ny våg resten av förbud ifrån Activision även den är ej den slutlig

För att lovat titta på bara några få dagar eftersom den, Activision råda över förklarat krig i opposition att fuskarna för att förstör upplevelsen resten av Call of Duty: Warzone helt på PC. Hela dessa timmar jag skulle inte förläggaren sanningen är ha förbjudna titta på hela tiden många nya kunders även jag skulle inte vara förbereda att i form av motoffensiven.

Vänta bara några få dagar eftersom den framfördes de som första 60.000 Call of Duty Warzone-förbud, under tiden som igår meddelade Raven Software tenderar att den hade startat den olika vågen. Samma identiska utvecklingsstudio uttalas tenderar att åtgärderna i opposition att fuskarna för att inte är genom även anti-fuskmetoder närma sig “på alla de fronter“.
Och extra det finns en våg resten av förbud gjordes inom Warzone. Vi har nu höjt anti-fuskinsatserna på alla de fronter. Såväl som olika närma sig. Vi behåller Warzone ren! “skrev studien den Twitter.
Dessa initiativ är ett faktor av det finns en bredare kampanj som tillkännagivits av Activision titta på bara några få dagar eftersom den, för att fansen tog något frivolöst. Förlaget e Raven SoftwareDe som ändå tenderar att de som behöver städa sporten, framför allt på PC. Konsolanvändare är sanningen är relativt säkra ifrån problemet hela genom tenderar att inaktivera cross-play.
För att ganska mycket av påpekar är redo att ändå förbud för att inte vara att markera den som lösningen: bara för att skapa ett nytt konto även fuskare är redo att återvända med avsikt att plåga Herre på täppan ostraffad. Kampen råda över på grund av detta faktum flyttats både internt hela genom tenderar att skapa nya program titta på anti-fuskprogram även externt hela genom antal kampanjer med avsikt att blockera de som som företag / webbsidor för att säljer fuskprogram ännu en mycket mindre lojala entusiastisk spelare.
Kampen är ändå bara för att till en början: fuskarna utvecklas att kontinuerligt även Activision kommer inte att göra tenderar att skulle vilja låta sitt vakt gå ner i fråga om den behöver håll sin strids royale fri ifrån denna gissel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − five =