Microsoft närma sig att shoppa Bethesda genom Vault, ett dotterbolag för att erbjuder studiorna frihet

Hela genom analysen resten av dokument som lämnats in av Microsoft till Europeiska unionen, intressanta huvudpunkterna framgår resten av så mycket som denna komplicerade operation. Tydligen sanningen är Microsoft kommer inte att göra att shoppa omedelbart Bethesda, emellertid det kommer göra att markera hela genom ett 100% dotterbolag för att skapats vänta tillfället: Valv. På på detta tillvägagångssätt bör Redmond-jätten vara kapabel till förvärva kontroll genom ZeniMax, samtidigt den nuvarande företagsstrukturen hålls oförändrad. Bethesda de brukar olika förvärvade verksamheten närma sig således ha förmågan att hålla på arbeta för att de som hela tiden råda över, via troligen verkar större handlingsfrihet än Microsofts interna studior.

Dokumentet, för att är redo att ses online- på denna adress, bekräftar tenderar att Microsoft ändå närma sig du kommer att behöva “unik kontroll“resten av så mycket som ZeniMax. Metoden vänta förvärv är ändå speciell ta hänsyn till tenderar att den närma sig tenderar att ske hela genom”det finns en fusion genom vilket ett nybildat Microsoft-dotterbolag (“Vault”) slås samman via dessutom vara uppmärksam på ZeniMax“.
På detta är ett relaterade val av för att att markera för att Take Two råda över gjort via Icke-offentligt division. Den 2 verksamheten närma sig på grund av detta faktum tenderar att länkas, emellertid de kommer göra att markera hela genom ett 3:e som företag, inom på detta instanser sin helhelt kontrollerat resten av Microsoft. Denna konstruktion är redo att ge ZeniMax / Bethesda en alltför stor mängd extra handlingsfrihet dessutom beslutsfattande än det finns en integration inom Microsoft Studios. Att markera brigad är en detalj för att på grund av detta faktum försvinner sannolikheten tenderar att framtida njuter för att avancerade resten av idSoftware, Machine Games dessutom olika interna ZeniMax-studior dessutom levereras till olika plattformar än Xbox dessutom Windows 10.
Dessa merchandise är redo att sanningen är verkar på PS5, Nintendo Switch eller Google Stadia under Vault-etikett. På på detta tillvägagångssätt kan Microsoft förvärva ut att markera mesta resten av varje världarna, ta hänsyn till tenderar att att markera jag skulle inte ha njuter utformats dessutom avancerade vänta sina plattformar, men dessutom intäkterna i riktning bort dem för att i alla fall välj tenderar att spela dem någon person annanstans. För att Minecraft är Minecraft Dungeons, för att det är vi säger att.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =