Premier League-chefer närma sig ut ännu en hjälper se framåt för att domaren Mike Dean


PREMIERLIGA-chefer närma sig ut ännu en hjälper se framåt för att besluta Mike Dean efter är benägna att hans hushåll fått dödshot
En av många Premier League väsentligen den mest respekterade och därav erfarna besluta även har varit till saker se framåt för att dödshot på sociala medier i jämförelse med honom och därav hans hushåll efter två kontroversiella röda övergående för att mannen gav inom matcher förra veckan.
Dean delade ut röda övergående ännu en Southampton Jan Bednarek, och därav av den anledningen som ännu en West Hams Tomas Soucek, varje efter samråd via VAR, via varje valen av den anledningen som de som upphävdes resten av FA efter överklaganden med ursprung i hemmahörande i de som inblandade klubbarna.
Mike Riley, det finns en innan besluta och därav Professional Game Match Officials Board regering direktören erbjöd sitt fulla hjälper ännu en Dean, under tiden som Richard Masters, Premier League-verkställande direktören kallade hoten ”oförlåtliga” och därav efterlyste verkar större proaktivt ingripande med ursprung i hemmahörande i sociala medieföretag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 5 =