Zack Snyder’s Justice League, denna sort är Jared Leto’s Joker: första officiella foton

Den nya Joker resten av Jared Leto för att vi vi upptäcker att inom Zack Snyder’s Justice League till slut även har ett ansikte, avslöjat resten av de som första Bild officiell publicerad på Variety.
Känslorna för att härrör med ursprung i hemmahörande i Zack Snyder-teaser om det nya utseendet på Joker för att hitta på grund av detta faktum det finns en försäkran: karaktären är väldigt annars än vad vi ‘ ve betraktat inom Självmordsgrupp.
Även när nemesis resten av Läderlappen har varit för att inte initialt nuvarande inom handlingen rättvisans ligaönskade att regissören för att använda sig av karaktären varje gång HBO Max tillät honom tenderar att att uppskatta sin fantasifull och resten av Snyder’s Minska.
Möjliga spoilers i fråga om Zack Snyders Justice League det
Att anse ser ut ändå för att i fråga om Jokers position inom film, inom Konsekvens på HBO Max-plattformen den 18 mars, är betydligt för att liknar den för att ses inom Batman: Arkham Knight.
Jared Letos en personlighet närma sig tenderar att verkar inom det finns en dröm titta på Bruce Wayne samt exponera titta på honom vad världens framtid närma sig tenderar att visa sig vara i fråga om pojken samt hans följeslagare för att inte lyckas ta slut Darkseids ankomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 5 =