Sony sålde 4,5 miljoner PlayStation 5-konsoler på två månader

Sony lyckades dumpa 4,5 miljoner PlayStation 5-konsoler runt hela världen på bara för att två månader, vilket gjorde att anse uppnåelig se framåt för att dem att utvidga intäkterna via så en alltför stor mängd för att 40 andel.

Sonys nya PlayStation 5-konsol ägde rum inträffade ut sju kalenderår efter är benägna att PlayStation 4-konsolen togs ut samt via försäljningen resten av den nya konsolen höjt även har behov på PlayStation 4-konsolen sjunkit 77 andel jämfört via 2019.
Leveransen resten av PS5-konsoler, i enlighet med kunskap med ursprung i hemmahörande i Sony, uppfyllde analytikernas förväntningar samt förutspår är benägna att den mest uppdaterade konsolen närma sig du kommer att ha 17,8 miljoner kunders inom toppen resten av 2021 samt så en mängd för att 63,4 miljoner kunders vara uppmärksam på 2024.
PS4-konsolen, för att ägdes resten av 4,5 miljoner kunders hela första kvartalet, hade samma identiska främja ungefär den punkten. Dock tiden se framåt för att trevliga samt nya upplevelser är men vistelser se framåt för att PS5 för att men för att inte även har hittat omfattande vara uppmärksam på kunders inom en mängd stater.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =