Copa Del Rey 2021 Oavgjort titta på semifinaler görs


COPA DEL REY 2021 Oavgjort titta på semifinaler görs inom Madrid
Dragningen resten av semifinalmatcherna inom Copa Del Rey 2021 hände på fredag ​​morgon (5 februari) omkring Spanska fotbollsförbundets (RFEF) huvudkontor i Las Rozas, Madrid, via 4 förstadivisionslag inom det föregående paret av 4.
Barcelona hade slagit Granada 5-3 med avsikt att nå det föregående paret av 4, dessutom de kommer spela regerande Europa League Champions Sevilla, för att pressade ta sig an det finns en 1-0 seger genom olika division Almeria inom kvartfinalen, via första etappen som inträffar omkring Sevillas Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan tidigare än pojken åker ta sig an Camp Nou titta på olika etappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 4 =