Srna: På på detta utrymme är att anse finaste inom historien Luka ModircDen legendariska kaptenen inom Kroatien dessutom Shakhtar, Dario Srna, inom det finns en intensivt intervju titta på den serbiska portalen “Mondo” uttalas tenderar att att anse inom fd Jugoslavien för att inte finns någon person högre än Luka Modric.

“Fenomen. Att anse smeknamnet kommunicera större än tusen fras. Jag hävdar att pojken är de perfekta spelaren hela genom tiderna, inom vårt utrymme. Jag menar så mycket som regionen. På samma identiska grad är Pixie, Dejan Savicevic, Davor Suker ст Grattis ännu en hela, fast Luka är primärt. Att anse för att flytta, den karaktären … Vinnaren resten av Golden Ball, 4 gånger vinnare resten av Champions League, olika genom användning av Kroatien omkring VM … “, uttalas Srna.

Dario Srna slutligen slutar sin yrkeskarriär 2016. högerback, nakna Shakhtar-tröjan inom 15 kalenderår, spelade 339 matcher titta på den denna sort klubben, gjorde 33 mål som. Srna är det finns en kroatisk rekordhållare, genom användning av 134 spelade njuter, under vilket mannen gjorde 22 mål som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 5 =