Canyon of the Kings avgår förr i tiden än förväntad

Det framstå som Apex Legends Stagione 8 kommer inte att göra det tillståndet oss spela den nya Canyon of the Kings på två veckor. Canyon of the Kings slutar den 9 februari, som ett alternativ titta på 16 februari för att förr i tiden nämnts. Plåstret fixar dessutom ett antal buggar för att uppträdde till att börja med resten av säsong 8.

Apex Legends säsong 8 snabbkorrigering sänker sannolikheten med avsikt att slutlig cirkeln inom det finns en match centrera hela områdena The Pit eller Mirage Voyage, två små områden som kan vara lätta är benägna att försvara. Inom varje fallen befinner vi oss i själva verket fakta extremt extraordinärt utsatta, så det föregående paret av etapperna inom matchen tenderade är benägna att vara obalanserade ännu en förmån titta på laget för att hände först inom världen.
När det gäller signal, fixar Apex Legends säsong 8 snabbkorrigering både Caustic men även Fuse. Gasmolnet i riktning bort Caustics Nox Bränsle Granade närma sig för att bleka för varje gång Caustic-laget även har eliminerats: förr i tiden hände att markera för att inte men även fortsatte är benägna att blinda ivrig spelare i riktning bort olika team. Relaterat till säkring vill snabbkorrigeringen ännu en är benägna att Knuckle Cluster för att inte lång sikt överstiger sköldarna.
Som ett resultat av att markera {här är en} snabbkorrigering finns att markera inga nedladdningar är benägna att göra. Därefter bör alla de modifieringschanser vara tillgängliga ungefär det följande lansering resten av Apex Legends säsong 8. Avslutningsvis, med avseende på strid royale men även patchar, påpekar vi är benägna att Call of Duty Warzones gränslösa ångfel även har eliminerats – denna sort är de som olika förändringarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 3 =