GTA 6 konsekvens såväl som inställning närma sig i riktning bort det finns en påstådd läcka, goda såväl som dåliga information

0

[ad_1]

GTA 6 återkommer för att huvudpersonen inom nya rykten, för att hela tiden råda över gemensamt tenderar att det finns sin helhelt inofficiella såväl som overifierbara, så de som bör tas för att det finns, inom på detta omständigheter släppdatum såväl som inställning inom att markera nya kapitlet, troligen modern goda såväl som dåliga information kollektivt.
Varje sak börjar till i riktning bort det finns en “läckare anonimo” rapporterat resten av Reddit, såväl som på detta säger oss redan tenderar att all kunskap bör tas genom användning av tång som ett resultat av att markera för att inte finns någon person garantiförbindelse vänta faktum, bör dock personer är redo att berätta. Nyheterna för att är redo att vara fin gäller arrangera, som kan vara speciell såväl som tydligen: i rad med upplevelser jag skulle inte att markera nya kapitlet anges Miami eller Florida normalt på 70-talet.
Historien jag skulle inte baseras till minst en den som manlig huvudperson, genom användning av det finns en berättande tillväxt inom kapitel för att liknar Red Dead Redemption 2, bör tydligt för att inte inom samma identiska dramatiska ton för att den på ett tag. Varje sak inom 70-talets Florida såväl som inom synnerhet inom Miami, genom användning av det finns en Karta för att låta mycket mindre inom skala men dessutom tätare inom delar, genom användning av redogörelsen oskäligtotålig tenderar att håll inom 60 malm.
Det finns en anmärkningsvärd tillväxt resten av artificiell intelligens, för att dessutom talades i fråga om inom olika rykten, är förutsatt på vad för att såg ut som om det skulle komma i riktning bort säkert patent registrerade resten av Take Two såväl som Rockstar Games. Råda över dessutom ett brett urval resten av tenderar att hålla fast vid det i hela, kartan e “Vuxet innehåll material, komplett genom användning av delar resten av nakenhet “för att liknar Cyberpunk 2077” såväl som extra. Bland de många intressanta funktionerna är ett rimligt fri inställning vara uppmärksam på projekt såväl som “ganska mycket politiskt inkorrekta” argument.
De som dåliga nyheterna gäller att markera möjliga släppdatumet: tydligt råda över Rockstar Games ändå ganska mycket tenderar att göra såväl som i rad med hörsay inom undring jag skulle inte släppningen planeras bara vänta Oktober 2023därefter jag skulle inte väntetiden ändå vara ganska mycket långvarig. Självklart, bara för att leverera alla delar för att bara för att rykten.

[ad_2]

Leave a Reply