Nintendo Swtich råda över utrotat PlayStation ifrån Japan, i överensstämmelse med det finns en analytiker

Baserat på analytiker Äldste Hideki Yasuda ifrån Ace Research, Nintendo Switch jag skulle inte faktiskt PlayStation utrotades ifrån den japanska marknaden. Säkert diagram utställning är benägna att Nintendos plattform denna dag står se framåt för att 99% resten av de som sålda spelen 2021, emot det finns en knapp 1% resten av Sonys konsoler.
Verkligen inom informationen låta riktigt skoningslöst se framåt för att PS4 samt PS5: mellan 28 december 2020 samt 30 januari 2021 hade 21 425 PS4-spel sålts, emot 2070 506 se framåt för att Nintendo Switch, via veckorankingen inom huvudsak enfärgad. Inom periodens 30 största verkar bara för att ett PS4-spel, såväl som inom tjugosjätteposition: Call of Duty: Black Ops Cold War. Varje liten sak annat är Nintendo Switch.
Självklart en del av den lokala allmänheten visar fortfarande intresse för PlayStation-världen, speciellt se framåt för att PS5, däremot bestraffas resten av saknad på fylla på för att Sony levererar ta sig an av försäljningsställen med tanke på gynna olika marknader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − fifteen =