Manchester City kryssning förbi Burnley med avsikt att behålla på höjden


MANCHESTER CITY Kryssning förbi Burnley med avsikt att behålla på höjden inom Premier League
Manchester City borstade Burnley simpelt bostadsrestauranger på onsdag natt på Turf Moor att tillägga släppte ut enklaste 0-2-vinnare, däremot att markera kan ha varit en betydande mängd extra, via missade chanser att tillägga ett uppenbar straff gavs för att inte, vilket tog dem tre faktorer med ursprung i hemmahörande i Man United, via ett njuter inom handen.
På den här typen av figur ser ut de som ostoppbara inom sin sökning efter Pep Guardiolas 3:e Premier League-titel. Det följande direkt är Anfield på söndag, att tillägga det finns en seger genom vilket bör absolut göra dem värdelös att cert titta på titeln.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − nine =