Manchester United vann mot Southampton 9-0


MANCHESTER UNITED vann mot Southampton 9-0 som ett sätt att åter ännu en olika
Manchester United gick igen ännu en olika tillräckligt med utrymme ikväll (tisdag) inom Premier League hela genom att rippa Southampton 9-0 på Old Trafford.
Ole Gunnar Solskjærs herrar, då åtta antal ivrig spelare upptäckta online- inom det finns en otrolig fotbollsmatch genom vilket Southampton fick två röda att tillägga tre gula övergående med ursprung i hemmahörande i domaren Mike Dean.
Därefter öppnade slussportarna inom olika halvlek, Martial på 54 min, McTominay på 54 min, att tillägga eftersom den och extra ett Saints-rött övergående se framåt för att Bednarek efter 85 min, Bruno Fernandez stoppade ett straff bort på 87 min, eftersom den fick Martial sin olika på 90 min tidigare än Daniel James tog att markera ännu en 9-0 på 92 min.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − twenty =