Destruktion AllStars är redan tillgänglig: denna sort är analysen resten av upplösning även bildhastighet

Destruktion AllStars släpptes för att det finns en överraskning även är redan tillgänglig titta på få. Denna exklusiva även har redan sin egen första analysen typ av tekniskt på upplösning även bildhastighet, utförd inom att anse denna sort fallet resten av VGTech även tydligt baserad på PS5, för att det finns en det efterföljande gen unik.
Att iaktta bör noteras är benägna att dessa tekniska analyser hela tiden även har det finns en viss felmarginal e VGTechEns antar att anse betraktas det finns en solid leverans är att anse tydligt för att inte ofelbart även är det finns en första utvärderingsdestination för att hände ut ganska mycket snabbt efter lanseringen resten av sporten, låt oss bara för att bära att anse för att det finns en indikation.
Destruction AllStars analyseras denna sort inom modellkort 1.000.002, vi påminner dig i fråga om är benägna att sporten närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt inom morgon, 2 februari 2021, genom användning av Februari 2021 gratis PS Plus-spel, efter uppskjutande med avseende på den inledande lanseringsperioden bredvid PS5-avfarten.
Med avseende på upplösning vidtar Destrucion AllStars det finns en figur resten av upplösning dynamisk för att skalas ifrån den yttersta 3264×1836 (betydligt genom ren 4K, som är 3840×2160 som ersättare) ännu en ett minimum resten av 2304×1296. Att iaktta maximala upptäcktes ibland, allteftersom sporten kommer att bli verkar inom upplösning minska infödda även föreslogs inom det finns en figur resten av tidsrekonstruktion resten av image uppskattningsvis 3264×1836.
Som ett alternativ verkar gränssnittet inom 3840×2160. Med avseende på bildhastigheten är den rätt förankrad inom 60 foton per sekund, genom användning av sporadiska droppar inspelade hela 50 inom de som förmodligen den mest kaotiska situationerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − six =