det kommer det har varit det det finns en hängiven TV-serie, utöver den 2 redan tillkännagivna filmerna

I överensstämmelse med Deadline råda över Pinky Promise-märket det finns en inom verk TV-serier tillägnad beskrivningen i fråga om GameStop, ändå genom loppet av arbete. Att markera preliminära namnet är “Ännu en månen” och därav jag skulle inte vara det finns en miniserie som kan vara utformad i ett försök att som rör sig fort skapas. Se framåt för att tillfället råda över inget annat avslöjats, fast vi alla vet att att det inte är det att markera första projektet för att ägnas åt vad som har hänt via sub reddit r / WallStreetBets.
A första film tillkännagavs resten av MGM, är förutsatt på konceptet resten av Ben Mezrich, skribent vara uppmärksam på guide “The Social Network” (med ursprung i hemmahörande i vilken film via samma identiska namn på ett tag baserades). Mezrich styrd det finns en ny roman för att heter “The Antisocial Network” och därav MGM köpte att omedelbart rättigheterna tenderar att göra det finns en filmföreställning.
Dessutom NetflixPojken behöver ändå göra sin egen filmföreställning och därav i enlighet med upplevelser förhandlar pojken via Golv Boal – Zero Dark Thirty och därav The Hurt Locker – i ett försök att skriva det finns en GameStop-relaterad filmföreställning. Skådespelaren Noah Centineo – PS Inom Still Love You, The Perfect Date – förväntas fylla en av många huvudrollerna.
Netflix anlitade dessutom stöd Scott Galloway, NYU-professor, för att av den anledningen som kan överläggning rollen för att konsult i ett försök att skriva manuset. Galloway råda över ofta kommenterat vad som har hänt genom sin Twitter-profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − one =