R-Type Final 2 PS4 släppdatum, Nintendo Switch, PC, One att tillägga Xbox Series X | S

NIS America råda över meddelat att markera italienska att tillägga eu släppdatumet se framåt för att R-Type Final 2. Den mest uppdaterade delen resten av denna legendariska sidrullningsskjutsserie närma sig PS4, Nintendo Switch, PC, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S de som 30 april 2021.
R-Type Final 2 är den mest uppdaterade delen inom serien känd se framåt för att sin färgrika grafik att tillägga rusar rörelse. På detta mest uppdaterade kapitel intensifierar dessa på de som plattformar för att för tillfället finns tillgänglig på marknaden i form av moderniserad 3D-grafik att tillägga spelfunktioner. Gamla att tillägga nya ivrig spelare är redo att forma sin upplevelse efter eget tycke i form av svårighetssystem prestationsbaserade att tillägga anpassningsbara fartyg att tillägga piloter, samtidigt du kommer upplever klassiska R-Type-varumärken för att Force-mekanik att tillägga det finns en ta del spelcykel.
Hela de som mest uppdaterade de gånger råda över vi avslöjat fjärde trailern till R-Type Final 2 som visar oss de många R-9-modellerna som ingår i spelet.
NIS America råda över dessutom lanserad tre nya spelbilder, för att vi presenterar se framåt för att dig under. Vi påminner er därefter i fråga om är benägna att R-Type Final 2 närma sig på PS4, Nintendo Switch, PC, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S den 30 april 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =