Pokémon Sword and Shield ta sig an genom 20 hundratusentals exemplar, att anse hände för att inte i riktning bort guld samt silver

0

[ad_1]

Svärd Pokémon är Pokémon Shield även har överlämnat inom 20 hundratusentals resten av exemplar: det finns en extraordinär prestation vänta Nintendo – serien, för att för att inte hade inträffat eftersom den Pokémon guld samt silver.
Uppgifterna, meddelade samtidigt 79,87 miljoner enheter för Nintendo Switch, bekräftar därefter avsnittet resten av märkesfranchisen Game Freak på 3:e tillräckligt med utrymme ett fullständigt.
Inom Betyg resten av deltar i Pokémon Verklighet är är benägna att den bästsäljande du har någonsin vi vi upptäcker att Pokémon Red, Green samt Blue i form av 31,38 hundratusentals exemplar, antagen resten av Pokémon Gold samt Silver i form av 23,10 hundratusentals exemplar.
Pokémon Sword and Shield, för att publicerades inom den tipsa resten av 2019, även har på grund av detta faktum varit inom 3:e placera hela tämligen långvarig ett tag, bör det nyhet är är benägna att den i själva verket fakta även har överlämnat milstolpen på 20 hundratusentals exemplar, vilket är faktiskt {verkade} riktigt besvärligt är benägna att att reagera liz e.
På samma identiska , Pokémon: Let’s Go, Pikachu! är Pokémon: Let’s Go, Eevee! de som sammanlagda försäljningen vänta 13 hundratusentals kopior: ett fin konsekvens dessutom, speciellt ta hänsyn till lokalerna.
Rankning resten av de som bästsäljande Pokémon-spelen du har någonsin

  1. Pokémon Red, Green samt Blue – 31,38 hundratusentals exemplar
  2. Pokémon guld samt silver – 23,10 hundratusentals exemplar
  3. Pokémon Sword and Shield – 20,35 hundratusentals exemplar
  4. Pokémon Diamond and Pearl – 17,67 hundratusentals exemplar
  5. Pokémon X samt Y – 16,49 hundratusentals exemplar
  6. Pokémon Ruby and Sapphire – 16,22 hundratusentals exemplar
  7. Pokémon Solar and Moon – 16,20 hundratusentals exemplar
  8. Pokémon svartvitt – 15,64 hundratusentals exemplar
  9. Pokémon Yellow – 14,64 hundratusentals exemplar
  10. Pokémon Omega Ruby samt Alpha Sapphire – 14,34 hundratusentals exemplar

[ad_2]

Leave a Reply