Silent Hill meddelade via det finns en speltrailer, dock det är det endast en DLC

Utvecklaren att tillägga utgivaren Glowstick Entertainment meddelade genom trailern “tyst Hill“, ett nytt nedladdningsbart kapitel (inom grunden det finns en DLC) se fram emot hans nyheter247 skriver om-spel Dark Decemption: Monsters & Mortals. Det kommer anlända inom februari 2020. Det är det självklart det finns en formellt samarbete via Konamis IP. Det är det inte att iaktta nya kapitlet för att alla de väntar på, dock se fram emot säkert är redo att att iaktta vara betryggande.
Vi påminner dig angående är benägna att Dark Deception Monsters & Mortals släpptes på PC (genom Steam) inom november 2020. Det är det ett skräckpartyspel. Dess första DLC släpptes inom december 2020: att iaktta hade varit ett samarbete via Monstrum, ett annat skräckspel. Är faktiskt, för att du kommer dessutom är redo att undersöka ifrån trailern, är att iaktta dags se fram emot ett nytt samarbete: Silent Hill.
Såsom nämnts, följare behöver undersöka ett nytt spela att tillägga länge råda över att iaktta ryktats är benägna att ett annat Silent Hill-kapitel hade varit på på Sony PlayStation, inom samarbete via Konami. Att anse japanska verksamheten är tydligt mycket mindre att tillägga mycket mindre upphetsad om videospelvärlden att tillägga ganska mycket av resten av dess IP-adresser samlar lera.
Vi är redo att ändå betrakta på detta samarbete för att det finns en första tecknet på Konamis nyfikenhet se fram emot ett nytt kapitel? möjligen börjar till verksamheten återgå ytterligare spelmarknaden? Varken är att iaktta sin helhelt simpelt är benägna att inkomster kontantbelopp via lågriskaffärer för att den denna sort? Dessa dagar är att iaktta otänkbart är benägna att vi säger att. Silent Hill är att tillägga närma sig hela tiden att hålla sig inom hjärtan hos följare, på detta är den den som skyddet.
Hela tiden på Konami, Metal Gear Solid Remake finns och är exklusiv för PS5 i enlighet med det finns en läckare för att dessutom upprepade gånger råda över pratat angående Silent Hill.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 5 =