Realme 7i anlände ännu en Europa för att det finns en omvandlad Narzo 20

Realme 7-serien inom Europa består resten av tre smartphones, Realme 7, Realme 7 5G att tillägga Realme 7 Professionell, att tillägga för tillfället är bifogas det finns en en annan modell ännu en erbjudandet.

Realme 7-serien inom Europa består resten av tre smartphones, Realme 7, Realme 7 5G att tillägga Realme 7 Professionell, att tillägga för tillfället är bifogas det finns en en annan modell ännu en erbjudandet.
Det är det det finns en Realme 7i-modell för att sanningen är är det finns en omvandlad Narzo 20 titta på den eu marknaden, vilket betyder att det inte är det samma identiska gadget för att meddelades förra året inom Indien att tillägga olika asiatiska av länder som.Realme 7i levereras till den gamla kontinenten via det finns en Helio G85-processor, det finns en 6,5-tums HD + -skärm att tillägga ett 6000 mAh-batteri för att stöder 18W-laddning.
Smarttelefonen råda över ett fullständigt 4 kameror, baksidan är den huvudsakliga resten av 48, ultrabred på 8 att tillägga makrokameran på 2 MP, när, medans fronten är selfie-kameran på 8 MP.
Fingeravtryckssensorn är igen att tillägga enheten tillämpar ett Realme UI-gränssnitt förlitar sig på Android 10. Den levereras via 4 GB RAM att tillägga 64 GB internt minne att tillägga kostar 159 euro. Den finns inom Glory silver att tillägga Victory blue.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − thirteen =