Terminator: Resistance se framåt för att PS5 flyttas fram citerar, den här typen är att iaktta nya släppdatumet

Terminator: Resistance se framåt för att PS5 råda över varit skjutits citerar: datum se framåt för att Slutresultat Att iaktta jag skulle inte vara den 26 mars, bör sporten kommer inte att göra tenderar att träffa PlayStation Store förrän den 30 april.
Tillkännagavs i december, Terminator: Resistance Enhanced Edition närma sig tenderar att landa på PlayStation 5 i form av förbättrad grafik såväl som ganska mycket nytt innehåll material, tillsammans med Infiltrator-läge, förr exklusivt se framåt för att PC-utgåvan.
resten av PlayStation 4-spelet närma sig ha förmågan att uppgradera vara uppmärksam på Enhanced-versionen se framåt för att PS5 utan kostnad, under det att, det finns en ny betald DLC se framåt för att PC såväl som den nya Sony-konsolen närma sig resultat i sommaren 2021.
Inom detalj närma sig Terminator: Resistance – Enhanced tenderar att köras i form av 4K såväl som 60 fps, i form av en alltför stor mängd förr laddning såväl som som kan tenderar att dra nytta av DualSense-kontrollerns .
Inom vår Terminator: Resistance review vi upptäckta det finns en biprodukt såväl som trivial produkt, för att ändå en mängd kunders råda över erkänna, kanske dessutom med anledning av den officiella licensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 9 =