Fenyx Rising kan erhållas på Ubisoft Store ännu en rabatterat värde


Immortals: Fenyx Rising finns inom erbjudande citerar Ubisoft Store, i form av det finns en en minskning i riktning bort 33% resten av PC-versionen ännu en 30% resten av konsolversionerna. Ett händelse för att för att inte kommer att få missa!

Köp Immortals: Fenyx Rising i Ubisoft Store

När du har provat Immortals: Fenyx Rising demo, närma sig du kan absolut ha förstått tenderar att den nya titeln Ubisoft står för att en av många årets överraskningar: ett episkt samt spektakulärt reseadministratörer inspirerat resten av grekisk mytologi.

På de som modiges befallning Fenyx, närma sig vi det som får uppgiften tenderar att avgöra samt bli av med källan ännu en det finns en förbannelse för att hotar tenderar att värdelös att gudarna inom Olympus. Uppnå framgång i form av rörelsen har fått ändå för att inte frivolöst!

Titta på på detta närma sig gudarna snabbt ge oss sina befogenheter: speciella färdigheter för att vi är redo att för att använda sig av i ett försök att upptäcka spelets massiva öppna värld, möta dess fallgropar samt olösta en mängd samt intressant miljöpussel.

genom vilket befordran Ubisoft tillåter dig att köpa Immortals: Fenyx Rising ännu en 40,19 euro som ersättare se framåt för att 59,99 inom den digitala PC-versionen, 41,99 euro som ersättare se framåt för att 59,99 se framåt för att versionen Nintendo Switch (detaljhandel eller digital) eller 48,99 euro som ersättare se framåt för att 69,99 se framåt för att de som fysiska versionerna PS4, PS5 samt Xbox.

De som En minskning gäller även Gold Edition, för att innehåller att iaktta rik säsongspasset i form av hela DLC: er samt utvidgningar se framåt för att sporten, tydligt tillsammans med paketet En ny Gud.Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + seven =