Spaniens Carlos Sainz testkör sin första Ferrari F1-bil


SPANIEN Carlos Sainz testkör sin första Ferrari F1-bil för närvarande inom Fiorano
Efter du kommer att behöva flyttat ifrån McLaren vara uppmärksam på Ferrari hade Carlos Sainz sin första expertisförväntningar bakom ratten inom det finns en Ferrari Formel 1-bil för närvarande (onsdag), när som helst mannen testade SF71-H 2018 inom Fiorano, under vilket Scuderia gör 5 dagar tidigare att säsongen testning.
Sainz far Carlos Sr, World Rally dessutom Dakar legendariska förare har varit under vilket som ett sätt att övervaka förfaranden, kollektivt genom användning av sin nya lagkamrat se fram emot 2021, fransmannen Charles Leclerc. Carlos ersätter den avgående världsmästaren F1, Sebastian Vettel på Ferrari.
Det finns en strålade Carlos Sainz gick ut ifrån sin Ferrari dessutom informerade Formulaspy, “Någon dag jag aldrig närma sig är benägna att förtränga!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + nine =