“Anti-Juve” -klausul inom Lautaro Martinezs kontrakt

 

Lautaro Martinez stannar på Inter. Argentinaren närma sig snabbt att förlänga för sitt kontrakt via klubben ifrån “Giuseppe Meazza”.

“Marca” skriver är benägna att inlösenklausulen inom kontraktet närma sig att hålla sig densamma, dvs den för att behöver förmedla via Lautaro bör betala 111 hundratusentals euro. Speciellt gäller är benägna att denna klausul för att inte bara för att gäller Juventus.

Inter råda över utarbetat det finns en “anti-Juve” -klausul, vänta dem närma sig priset vänta Lautaro är benägna att vara 150 hundratusentals euro.

Lautaro råda över varit det finns en Inter-spelare av den anledningen som juni 2018. Fram till nu råda över mannen utfört 111 matcher, gjort 40 mål som.

Inom det bara om ett kalenderår har varit Lautaro affiliate- via Barcelona. Katalanerna råda över erbjudit honom lägre än 100 hundratusentals euro ett antal gånger, varför Inter avslog dem. Är faktiskt när som helst Barcelona är inom en mega finansiell kris är den överföringen för att inte lång sikt relaterade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 − six =