FIAT 500-familjen är ny, en samtida såväl som tekniskt avancerad

I ett försök att observera genom användning av att iaktta nya 500-sortimentet såväl som att iaktta uppdaterade sortimentet vänta Tipo- såväl som Panda-modellerna börjar till FIAT 2021 genom användning av 500-familjen såväl som debuterar genom användning av sin helhelt uppdaterade utrustningspaket, såväl som interiörer.

Att iaktta finns dessutom det finns en ny gammastrategi, för att tillåter ett men förr såväl som mindre komplicerat på samling av fordon, med avsikt att möta mobilitetskraven hos åtminstone shopper. 500-familjen består resten av 500-, 500X- såväl som 500L-modellerna, ganska mycket antal merchandise vad gäller funktion, utförande såväl som en personlighet, fast för att inslag samma identiska : den klassiska FIAT 500.
Via större än 3 hundratusentals mode- sålda av den anledningen som 2007 råda över 500-familjen varit det finns en rungande framgång grund av ständiga uppdateringar såväl som specialserier för att 2018 Mirror såväl som hundra och tjugonde 12 månader 2019. Dessa specialutgåvor råda över varit det finns en inspirationskälla vänta spelförnyelsen 2021 500 Mirror-familjen råda över avancerade vänta köpare för att uppskattar anslutning och människor som behöver ha de som mest uppdaterade trenderna inuti informations- såväl som underhållningssystem. I kontrast skapades den faktiska hundra och tjugonde serien – den väsentligen den mest fashionabla såväl som anslutna versionen du har någonsin – med avsikt att ha det roligt FIAT: s 120-årsjubileum hela genom för att skriva skriftligt ett nytt kapitel i fråga om anslutning.
5 nya utrustningspaket genom användning av antal en personlighet
Den nya 500-familjen närma sig tenderar att erbjuds genom användning av 5 utrustningspaket, tillgängliga på alla de tre modellerna, för att alla de råda över speciella estetiska delar såväl som av droger full resten av innehåll material, med avsikt att och extra vara t tering åtminstone modells egenskaper.
Cult-versionen är det finns en hyllning ta sig an den typiska 500 popvärlden, vänta dem för att behöver ha stilen såväl som funktionerna inom symbolerna inom denna modell och använder inte en tenderar att kompromissa genom användning av priserna. Det följande steg är Connect-paketet vänta klienter för att på jakt efter tillgänglighet vänta alla de, {enkel} anslutning, med avsikt att hålla en korrespondens genom användning av världen regelbundet såväl som inom en metod.
Dolcevita-paketet är exklusivt vänta 500, såväl som är tillägnad följare resten av den glamorösa tillvägagångssättet till livet såväl som inspirerades resten av 1950-talet, för att den perfekta placeringen vänta FIAT för att ett slag av den anledningen som 1957.
I ett försök att slutföra erbjudandet finns det finns en Cross-version, unik vänta 500X- såväl som 500L-modellerna, vänta dem för att behöver fly ur den urbana djungeln såväl som rutinen, med avsikt att förmånen från reseadministratörer utomhus storstaden genom användning av sin hushåll. Se fram emot dessa köpare är deras egen {livsstil} nödvändig de brukar på jakt efter innehåll material genom användning av fin . Sportpaketet är t op rate såväl som är rätt vänta dynamiska såväl som opartisk ungdomlig köpare.
Cult: pop, cool inkarnation resten av det finns en ny 500-familj
Den nya 500-familjen närma sig tenderar att debutera genom användning av nya utrustningspaket, vilket erbjuder åtminstone modell det finns en speciell, att direkt igenkännbar en personlighet.
Cult trim förkroppsligar att iaktta typiska 500 pop, coola temat och funktion det finns en ingångspunkt vänta världen 500 såväl som stilen vänta denna .
Färgpaletten, för att hela tiden kännetecknas resten av det finns en en roman personinkomst såväl som dynamik, råda över utvidgats genom användning av det finns en ny, unik siciliansk orange skugga, ihop inom interiören genom användning av nya blå sitttyger, dekorerad genom användning av ett FIAT-monogram präglat på mellansätet såväl som det finns en speciell instrumentpanel inom den nya Techno Blue-färgen. Harmoniserade estetiska inom modellerna 500, 500X såväl som 500L.
Connect: det finns en modellkort vänta teknikälskare
Connect-paketet riktar sig ta sig an köpare för att behöver hålla en korrespondens alltid. Den levereras genom användning av ett normal 7-tums Uconnect-infotainmentsystem genom användning av DAB-radio, Apple CarPlay såväl som Android Auto, vilket gör att iaktta ta sig an ett simpelt såväl som miljövänligt betyder tenderar att för att använda sig av tjänsterna inom dina prylar inom bilen.
På alla de tre modellerna är de som nya Flashy-sätena ihop genom användning av det finns en sin helhelt ny instrumentpanel inom Matt Silver.
Standardelement inom Model 500 innehåller även farthållare, sportratt genom användning av inbyggda kontroller, 15-tums lättmetallfälgar såväl som dimljus. Den finns inom det finns en speciell ny Perbene Gray / Vesuvius Black tvåfärgad variant.
500X är utrustad genom användning av svarta säten, ratt inom teknoläder såväl som 16-tums lättmetallfälgar. Att iaktta råda över dessutom tonade hemfönster, dimljus, LED DRL, parkeringssensorer såväl som det finns en regn- såväl som skymningssensor.
Till sist råda över 500L Connect 16-tums svarta fälgar såväl som bilfärgade sidospeglar.
Dolcevita: stadsstatussymbol, omisskännligt 500
500 Dolcevita påminner i fråga om Italiens {ekonomiska} öka, mellan den tipsa resten av 1950-talet såväl som begynnelse resten av 1960-talet, när som helst den historiska 1957-modellen 500 introducerades. Dess glamorösa en metod såväl som fina estetiska den lilla bokstaven riktar sig ta sig an designfans för att på jakt efter det finns en grundläggande bilen packad genom användning av metoder. Interiörerna råda över nya karossfärgade instrumentpanelramar såväl som tillsammans med Connect-innehåll finns kromdetaljer, ett glastak såväl som 15-tums lättmetallfälgar. På begäran finns den inom tvåfärgad modellkort, Gelato White såväl som Lunar Grey, såväl som dekorerad genom användning av Dolcevita-logotypen.
Cross, vardagliga flyr genom användning av en metod
Inom Cross-paketet kombinerar 500X dynamik såväl som en personlighet för att det finns en italiensk crossover, designad vänta flykt med ursprung i hemmahörande i stadstrafik såväl som engagerande reseadministratörer utomhus storstad.
500X debuterar genom användning av nya säten såväl som det finns en central panel genom användning av kamouflage, vinylinsatser, plus 19-tums lättmetallfälgar, takräcke såväl som automatisk {luftkonditionering} för att del av standardpaketet.
Att iaktta nya 500L-sortimentet finns för tillfället är dessutom genom användning av ett förtrollande crossover-utseende. Via massiv lastkapacitet, hus för att kan tillämpas korrekt såväl som fantastiskt hantering även inom storstaden, uppfyller 500L vardagliga mobilitetskrav, och använder inte en tenderar att offra omisskännlig en metod.
Tvärversionen resten av 500L för att del av standardpaketet råda över 16-tums lättmetallfälgar, dimljus, bakre parkeringssensorer, det finns en regn- såväl som skymningssensor såväl som automatisk {luftkonditionering}: att iaktta slutlig ordet i fallet med en metod såväl som tröst. På 500L finns dessutom interiörer genom användning av kamouflagemotiv eller svarta lädersäten, för att finns tillgängliga på begäran.
Sportaktiviteter: det finns en look för att aldrig promenerar obemärkt förbi
Klassens rampljus är Sportaktiviteter-paketet, för att kännetecknas resten av ett exklusivt, utmärkande såväl som omisskännligt look, utformat vänta att stå stolt över olika. De som sportiga detaljerna inom 500 Sportaktiviteter är redo att för att inte gå obemärkt förbi: att iaktta största i fallet med en metod såväl som en personlighet, förstärkta resten av Cloud Grey-färgen, för att finns på begäran, såväl som den faktiska Sportaktiviteter-logotypen.
För att del av standardpaketet finns 16-tums lättmetallfälgar, sidointag, bakspoiler, specialstötfångare, nya sportsäten inom svart en duk genom användning av det finns en rosa 500-logotyp, automatisk {luftkonditionering}, ny instrumentpanel inom matt titanfärg, tum TFT-skärm såväl som dimljus.
500L Sportaktiviteter drivs ändå resten av 17-tums lättmetallfälgar, autonomt City Brake-system, elektrokrom backspegel, speciell svart Technoprene-interiör, tonade hemfönster såväl som omgivande belysning.
Alternativt råda över 500X 18-tums lättmetallfälgar inom blankt svart eller 19-tums hjul på begäran såväl som det finns en speciell matt modagrå skugga.
Motorer för att uppfyller Euro 6D-standarden
Den nya 500-serien är utrustad genom användning av det finns en 70 hk hybridmotor såväl som det finns en 69 hk 1,6-liters LPG-motor, för att varje uppfyller Euro 6D Final-standarden såväl som order skulle vara öppna med ursprung i hemmahörande i januari 2021.
500X-motorns sortiment består resten av två bensinmotorer – det finns en 1,0 liter 120 hk såväl som det finns en 1,3-liters 150 hk Firefly-modeller – såväl som det finns en 1,3-liters 95 hk såväl som det finns en 1,6-liters 130 hk Multijet-dieselmotor.
500L finns genom användning av det finns en 1,4-liters bensinmotor på 95 hk Euro 6D Final-standard, utöver det finns en 1,3-liters Multijet-motor genom användning av 95 hk.
Det finns en framgångshistoria
Symbolen “Made kommer in Italy” – för att råda över utvecklar sig runt hela världen grund av sin sin helhelt italienska en metod, ständiga innovation såväl som förstklassiga standarden, är FIAT 500 ledare vänta denna nya hushåll. Den italienska ikonen, för att stod vänta 80% resten av sin främja utomhus Italien, leder dessutom inuti stadsbilsegmentet inom Europa kollektivt genom användning av sin kusin Panda.
Tillkomsten resten av Hybrid-versionen – vänta 500 såväl som vänta Panda – ökade och extra försäljningen resten av varje modellerna såväl som registrerade största slutresultat 2020 är förutsatt på informationen för att uppdaterades inom november 2020, den eu marknadsandelen vänta 500 såväl som Panda hade varit den bästa för att du har någonsin registrerats, 17,5% såväl som 18%.
Bredvid den närma sig den nya 500X, {uppdaterad} med avsikt att hålla på spela huvudrollen. Och i verkligheten, av den anledningen som lanseringen 2014, råda över att iaktta hela tiden lett segmentet inom Italien såväl som är ofta del av de som eu höjden 10-listorna.
Till sist bör att iaktta det har varit det hus vänta täta 500 liter. Av den anledningen som 2021 råda över denna modell fortsatt vara det finns en cool bilen vänta moderna familjer, för att kombinerar den klassiska stilen på Model 500 såväl som anpassningsförmågan hos Made by Fiat-designen. 500L är modern inuti segmentet inom Italien vänta åttonde året inom rad såväl som råda över tagit pallen inom 9 olika av länder som.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + ten =