Kia 2020 via det finns en rekord marknadsandel inom Europa

2020 nådde Kia den viktigaste marknadsandelen inom sin historiskt förflutet inom Europa dessutom en av många de som grandios marknadsandelstillväxterna. Baserat på European Automobile Manufacturers Association (ACEA) råda över Kia höjt sin marknadsandel med ursprung i hemmahörande i 3,2% ytterligare 3,5%.

Kias främja inom EU, EFTA-länderna dessutom UK minskade via 17% 12 månader 2020 ytterligare ett fullständigt 416 715 bilar som ett resultat av koronaviruspandemin. Kia upplevde ändå det finns en mycket mindre böja än den totala eu marknaden, för att minskade via 24%. Kias marknadsandel 2020 hade varit 3,5%, den bästa inom Kias historiskt förflutet inom Europa.
Hybrid dessutom elektrisk Kia står titta på flera fjärdedel resten av Kias främja inom Europa
De som mest uppdaterade försäljningssiffrorna belyser den ökande betydelsen resten av Kias elektrifierade erbjudande till 1 som rör sig fort föränderlig marknad. Hybrid- dessutom som drivs med elenergi drivenheter inom Kia, oavsett den krympande marknaden, av kontinuerligt är benägna att vara ett mycket kraftfullt världen titta på utvecklingssökning, som ett resultat av elektrifierade bilar utgör 25,5% resten av alla de Kia för att erbjuds inom Europa 2020 – en av många 4 sålda Kia.
Won-Jeong (Jason) Jeong, president titta på Kia Europe, sade: ”2020. året hade varit ett resten av de som svåraste, både titta på Kia dessutom titta på så mycket som verksamheten. P.g.a pandemins effekt, för att orsakade ett överraskande försäljningsavbrott till att börja med resten av året inom Kija, svarade vi på antal behandlingar med tanke på avlasta köparna för att det är de som absolut kan bilar ytterligare dem. Genom loppet av 3:e kvartalet upplevde vi ytterligare dessutom via rekordförsäljning grund av blandningen resten av behov dessutom den stigande erkännandet hos våra elektrifierade bilar. ”

“Genom loppet av pandemin fortsatte vi är benägna att lansera nya dessutom förbättrade mode- dessutom elektrifierade som rör sig fort vårt erbjudande med tanke på möta kundernas vill ha”, tillade Jeong.
“Kia skulle vara ett annat som företag 2021. Vårt nya varumärke, logotyp dessutom nya slogan ”Movement that inspires” närma sig är benägna att påverka våra planer hela kommande 12 månader. Att iaktta börjar till hela olika halvåret via ankomsten resten av det finns en sin helhelt ny elektrisk Kia på vår nya e-GMP-plattform. Den den här typen bilen erbjuda snabb laddning, en stilig acceleration dessutom långvarig uppnå via det finns en den som laddning. Vi kommer till och med är benägna att introducera antal hållbara mobilitetstjänster titta på våra köpare, efter vi påbörjar vår omarbetning med ursprung i hemmahörande i det finns en biltillverkare ytterligare det finns en mobilitetsleverantör. ”
Försäljningen resten av elektrifierade bilar ökade via 60%, titta på första gången större än 100 000 elektrifierade prylar
Den stigande behov på överlägsna elektrifierade bekvämligheter råda över bidragit ytterligare Kias framgång 2020. Den totala försäljningen resten av hybrider, plug-in hybrider dessutom elfordon ökade därför med ursprung i hemmahörande i 66 386 prylar med ursprung i hemmahörande i 2019 förra året ytterligare 106 466 bilar (+ 60%, består av för att inte milda hybrider). Kia sålde större än 100.000 elektrifierade bilar titta på första gången förra året, vilket betyder att hade varit fjärde Kia inom Europa elektrifierades.
Försäljningen resten av som drivs med elenergi Kia ökade via 197% dessutom plug-in hybrider via 112%
Niro-modellen, tillgänglig inom 3 variationer (hybrid, plug-in hybrid, elektrisk) fortsätter att vara Kias bästsäljande elektrifierade modell för att kan erhållas. Via 77 498 sålda prylar 2020 (+ 35% jämfört via 2019) växte till att anse Kias näst bästsäljande modell. Niro Hybrid upptäckta 32 384 nya köpare, Niro Plug-in Hybrid är en alltför stor mängd extra populär än före (14 082 bilar, + 39%), under tiden som som drivs med elenergi e-Niro-försäljningen “exploderade” (31 032 bilar, + 213,5%).

Electric e-Soul fortsatte sin framgångsrika tur (7 999 bilar, + 148%). Lanseringen resten av plug-in hybridversionerna resten av Kia Ceed Sportswagon dessutom XCeed bidrog ytterligare ökningen resten av försäljningen resten av elektrifierade bilar, för att upptäckta ett fullständigt 14 511 köpare förra året.
Kia nr 1 inom Europa: Ceed
Oavsett pandemins motståndare påverka ökade försäljningen resten av Ceed-modellen 2020 via 4% ytterligare ett fullständigt 114759 bilar (med ursprung i hemmahörande i 110201 2019). Behov ökade huvudsakligen som ett resultat av lanseringen resten av plug-in-hybrider titta på Ceed Sportswagon dessutom XCeed. Den kompakta XCeed-crossovern släppte marknaden inom den tipsa resten av 2019 dessutom växte till att omedelbart den bästsäljande versionen resten av Ceed, via ett fullständigt 43880 sålda prylar 2020. Hatchback Ceed (25 809 bilar) dessutom Caravan Ceed Sportswagon (30 116 bilar) bekräftade sig även vara framgångsrika, under tiden som nischskjutningsbromsen ProCeed förväntade sig för att hitta ”bara” 14 954 köpare.
Den bästsäljande modellen inom Kias historiskt förflutet inom Europa – Sportage SUV – behöll 3: e tillräckligt med utrymme, via ett fullständigt 70 344 sålda prylar. Kia Stonic B-klass Crossover övertygade 51 322 köpare, dessutom stadens barn Picanto via 48 213 sålda prylar upptäckta sin tillräckligt med utrymme bland Kias 5 väsentligen den mest sålda inom Europa.
Varumärkesomvandling
Kia presenterade inte för länge sedan det finns en ny logotyp dessutom det finns en ny en världsomfattande slogan dessutom meddelade ambitiösa planer på är benägna att bära det finns en modern placera i hela, världen framtida mobilitet, vilket närma sig är benägna att förändra alla de element resten av denna äldsta sydkoreanska biltillverkares kontor.
12 månader 2027 närma sig Kia att leverera 7 exklusivt som drivs med elenergi bilar (BEV) inom antal lektioner. Dessa bilar, som kan är benägna att utvecklas på den inte för länge sedan introducerade som drivs med elenergi internationella modulära plattformen (E-GMP), närma sig att införliva toppmodern strategier titta på långdistansladdning dessutom snabb laddning. Den primära modellen resten av Kias det efterföljande generations BEV närma sig är benägna att erbjuds hela första kvartalet 2021 dessutom närma sig är benägna att representera Kias omarbetning i opposition att elektrifiering. Den nya som drivs med elenergi delningen på E-GMP-plattformen via det finns en den som laddning råda över det finns en uppnå på större än 500 kilometer, under tiden som laddningen övertagande lägre än 20 min. Att iaktta har fått dessutom den primära internationella modellen via den nya Kia-logotypen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =