Jastremska är inom karantän inom Australien, dopningsdom bekräftat!Ukrainska tennisstjärnan Diana Jastremskas gör ett försök det som får sin dopningsavstängning upphävd tidigare än Australian Open avvisades resten av International Tennis Federation (ITF).

Tennisspelaren nummer 29 avbröts till en början resten av januari tillföljd av ett konstruktivt test se framåt för att den anabola steroiden mesterolon, bör bestämde sig ändå som ett sätt att färd vara uppmärksam på Australien, under vilket hon är inom karantän tidigare än Australian Open startade.

Den 20-årige Jastremska hävdar tenderar att hon för att inte tog dopningsdroger såväl som att det finns ett “instanser resten av kontaminering” genom användning av {kosttillskott}. Hon är redo att för tillfället är gå vara uppmärksam på Court of Arbitration for Sportaktiviteter (CAS), bör att anse återstår tenderar att låt oss i fråga om hon kommer att det som får lösningar tidigare än Australian Open startade den 8 februari.

Jastrems positivt på steroider!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =