Arsenal rapporterade intill att underbygga för Martin Odegaard signerar i riktning bort Real Madrid
ARSENAL rapporterades intill att underbygga för Martin Odegaard undertecknar i riktning bort Real Madrid efter tenderar att namn genom natten hände

Arsenals potentiella undertecknande resten av den 22-åriga norska mittfältaren Martin Odegaard i riktning bort Real Madrid flyttade ett steg {närmare} efter tenderar att namn genom natten hände mellan den 2 klubbarna, genom vilket spelaren förväntas slutföra övergången ännu en Emirates någon person hela helgen, avslöjar Solen.

Odegaard, redan begränsad 25 gånger resten av Norge, jag skulle inte vara den perfekta ersättaren titta på Mesut Ozil, för att lämnade The Gunners så att gå i form av inom Fenerbahce inom Turkiet.

Det är det utestående tenderar att Odegaard, för att undertecknades resten av Real Madrid 2015 för att ett 15-årigt underbarn, bara för att råda över spelats 3 gånger inom La Liga den denna sort säsongen resten av Zinedine Zidane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =