Sevilla gick komma in inom loppet titta på Papu Gomez signatur

Sevilla Football Club även har gått genom användning av inom loppet i ett försök att underteckna Alejandro Papu Gomez. Argentinern avgår Atalanta genom denna övergångsperiod p.g.a de som oenigheter mannen har inte genom användning av tränaren Gianpiero Gasperini.
Ett antal Serie A-klubbar även har bevisad nyfikenhet titta på Gomez, men även tydligen är han affiliate- genom användning av Inter men även Milan. Golfutrustning i riktning bort Milano fick hård konkurrenter inom Sevilla. Den andalusiska klubben är redo att faktiskt att träffas nödvändigheterna i riktning bort argentinaren, men även ett massivt plus titta på dem är tenderar att de som utför inom Champions League.
“Jag veta verifiera tenderar att vi är de inom kontakt genom användning av Atalanta hela Gomez. “Vi uföra arbeten genom användning av ärendet, fast att markera finns ändå ganska mycket arbete tenderar att göra”, säger Sevillas sportchef Monchi.
Media spekulerar inom tenderar att Sevilla behöver låna Gomez resultat i vara uppmärksam på säsongens sista men även eftersom den köpa sitt kontrakt titta på åtta hundratusentals euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + 9 =