Förr Valencia FC-president avgår i riktning bort Spaniens skyldigheter efter missbruk
TIDIGARE Valencia FC-president Pedro Cortés avgår i riktning bort Spaniens skyldigheter – Fungerar för att delegat titta på att iaktta spanska landslaget – Efter påståenden i fråga om sexuella övergrepp i opposition att det finns en mindreårig

Pedro Cortés påstås ha avgått i riktning bort sin placera att kunna för att inte {skada} organisationens image att tillägga titta på ha förmågan att försvara sig i opposition att anklagelserna i fråga om att iaktta påstådda brottet i fråga om sexuella övergrepp – vilket pojken råda över anklagats titta på resten av det finns en ungdomsspelare i riktning bort Valencia ungdomsakademi.

Inom förhållande ta sig an för att publicerats i fråga om ett påstådt instanser resten av olämpligt sexuellt sätt resten av det finns en 3:e part gentemot det finns en ivrig spelare i riktning bort Valencia CF Academy, utgav klubben nästa punkter:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + five =