Resident Evil Village Collector’s Edition att tillägga Deluxe Edition avslöjade innehållet

Capcom även har lanserad alla de huvudpunkterna på Resident Evil Village, tillsammans med specialutgåvor resten av denna nya skräck närma sig inom maj. Sanningsfasetter är tenderar att tre variationer närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga utöver den väsentliga: vi kommer att du kommer att behöva att skaffa sig det finns en Deluxe Edition (känd som “Traumapaket”), det finns en Samlarutgåva det är det det finns en Komplett paket som kan att införliva både Resident Evil Village att tillägga Resident Evil 7, tidigare kapitel. Låt oss undersöka detaljerna inom innehållet.

Bonus preordine Resident Evil Village

Till att börja med bör du kommer förståelse tenderar att i fråga om förordnad vilken modellkort resten av Resident Evil Village du kommer kommer att få “Mr. Racoon” vapentillbehör det är det det finns en resurspaket överlevnad för att är redo att vara användbar inom äventyrets tidig skeden. På detta innehåll material är ändå enbart en stil resten av specialutgåvorna.

Deluxe Edition – Trauma Pack

Låt oss börja dela genom användning av Deluxe Edition – Trauma Pack för att inkorporerar ett brett utbud av innehåll material inom sporten. Vi kommer att få ett vapentillbehör, för att heter Mr. Everywhere, soundtracket ta sig an Safe Room, den ikoniska inspelaren med ett syfte att spara sporten, det finns en och extra svårighetsgrad (“Maximal svårighet”), ett grafiskt filter “Found Filmföreställning “med ursprung i hemmahörande i Resident Evil 7 med ett syfte att uppleva resan genom användning av det finns en betydligt annars ett läge, det finns en Albert01-pistol genom användning av det finns en ljuddämpare inkluderad att tillägga det finns en digital konstbok för att heter” The Tragedy of Ethan Winters “. Resident Evil Village Deluxe Edition närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt titta på alla de variationer: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S e PC.

Samlarutgåva

Capcom erbjuda dessutom det finns en Collector’s Edition di Resident Evil Village som har en Chris Redfield-figur, det finns en bykartaffisch, det finns en kroppslig konstbok, det finns en stålbok med ett syfte att upprätthålla spelskivan att tillägga det finns en låda för att inkorporerar alla de dessa samlarföremål. Såväl som finns digitalt innehåll material med ursprung i hemmahörande i Trauma Pack dessutom. Resident Evil Village Collector’s Edition närma sig bara tenderar att det har varit det av tillgängligt titta på PS4, PS5, Xbox One att tillägga Xbox Series X | S, att anse behöver vi säger att bara på konsolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =